Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η τελευταία ημέρα του facebook;

Το ξέρετε ότι η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι η τελευταία του facebook; Οι γνωστοί χάκερς «Anonymous» έχουν αναγγείλει ότι αύριο θα επιτεθούν στη διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και θα την «κατεβάσουν» από το διαδίκτυο.
Οι κύριοι αυτοί λένε ότι θα το κάνουν για το καλό μας. Γιατί, όπως λένε, το facebook, πουλάει τα προσωπικά μας στοιχεία στις κυβερνήσεις. Επίσης, θα το κάνουν γιατί -όπως αναφέρουν- έχουμε φτάσει στο σημείο οι οικογένειές μας να γνωρίζουν για εμάς λιγότερα πράγματα από το facebook.
Μάλιστα, σε μήνυμά τους τονίζουν: «Στο τέλος, όλοι θα ευγνωμονούν τους Anonymous που σώθηκαν από το διαβολικό αυτό κοινωνικό δίκτυο».
Δηλαδή, αυτοί δεν μας δίνουν καν το δικαίωμα να επιλέξουμε τι θα κάνουμε, δεν τους νοιάζει αν εμάς μπορεί να μας αρέσει το facebook. Έρχονται να μας σώσουν και να μας... απελευθερώσουν χωρίς καν να μας ρωτήσουν.
Και αυτοί για το καλό μας αγωνίζονται...
Καλού κακού, πάντως, όσοι είστε στο facebook αποχαιρετίστε σήμερα τους «φίλους» σας...

3 σχόλια:

λενα είπε...

*** ολοι για το καλο μας κανουν οτι κανουν πιγκουινε μου, για μας ... δυστυχως, χωρις εμας .... -))))

Sharpedon είπε...

Καλημέρες :) Το κοινοποίησα στον Τοίχο μου στο facebook πριν μπω να δω αν παίζει ακόμη. Πλάκα θα έχει να πέσει σήμερα, μεγαλύτερη πλάκα να έχει ήδη πέσει. Έστω και για 1-2 ώρες αν το ρίξουν θα το φχαριστηθώ. Όχι για πολιτικούς λόγους αλλά για να κοπεί λίγο η μαγκιά του Zuckerberg και να περιορίσει τα παραμύθια ("είμαστε απόρθητοι", "ενδιαφερόμαστε μόνο για την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών μας" κλπ)

olgara είπε...

Και μετά ο Mark Zuckerberg θα μπει στο ταμείο ανεργίας!!